Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ
QC ΣΧΕΔΙΆΓΡΑΜΜΑ

Τα προϊόντα μας είναι ένα αποτέλεσμα του α η γραμμή παραγωγής και ένας εντατικός ποιοτικός έλεγχος. Στοχεύουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα που έχουν την εξαιρετική ποιότητα, καθώς οδηγεί στην εξαιρετική ικανοποίηση πελατών. Η ικανοποίησή τους είναι η ικανοποίησή μας.

 

Η ποιότητα είναι η σημαντικότερη για μας για το προϊόν ζητούμενο, σκέφτομαι ότι είναι επίσης για τον πελάτη. Για τους εξαγωγείς, θεωρούμε πάντα την υπηρεσία μεταπωλήσεων, εμείς ακριβή ποιοτικά προϊόντα για να περιορίσουμε το πρόβλημα μεταπωλήσεων.

 

Είμαστε ειλικρινείς να κάνουμε επιχειρήσεις με κάθε πελάτη, θέλουμε να κάνουμε επιχειρήσεις για πολύ καιρό, όχι μόνο μιά φορά.

 

Κάθε μηχανή, από τη διαταγή πελατών στην παραγωγή, κάθε σύνδεση, έχουμε τις ακριβείς απαιτήσεις. Για κάθε μέρος, αφότου εγκαθιστάμε τη μηχανή, επανειλημμένα εξετάζουμε εάν οι συνθήκες απόδοσης και εργασίας είναι κανονικές. Έχουμε το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό για να καθοδηγήσουμε και να εποπτεύσουμε κάθε βήμα της λειτουργίας θα επιθεωρηθούμε από τον τεχνικό. Η εξαγωγή ενός προϊόντος αντιπροσωπεύει την εικόνα μιας επιχείρησης. Τι πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιάσει το καλύτερο στους πελάτες μας.

 

Έχουμε καθιερωθεί στο παρόν, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη κάθε πελάτη, μας θεωρούν, έτσι είναι πρόθυμοι να μας δώσουν τις διαταγές, και να καθιερώσουν μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με μας. Σκεφτόμαστε ότι αυτό είναι το σημαντικότερο για την επιχείρηση.

 

Περίπου οι μετέπειτα πωλήσεις, αυτό είναι ένα θέμα ανησυχίας σε πολλούς πελάτες. Το προσωπικό πωλήσεών μας έχει την επαγγελματική γνώση προϊόντων, όταν λαμβάνετε τη μηχανή, δεν θα χρησιμοποιήσετε, ή κατά τη διάρκεια της χρήσης οποιωνδήποτε προβλημάτων, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με το προσωπικό πωλήσεών μας αμέσως, θα λύσουμε το πρόβλημα για σας την πρώτη φορά. Εάν το προσωπικό πωλήσεών μας δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς για σας για να λύσουμε το πρόβλημα. Λειτουργικό βίντεο διαθέσιμο εάν είναι απαραίτητο.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:POCE17060105AC-M

  Πεδίο εφαρμογής / Range:AC refrigerant

 • Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:POCE17060104TC-M

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Nitrogen inflator

Στοιχεία επικοινωνίας
Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Julia

Τηλ.:: +8613632329376

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)