Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  Η αυτοκινητική Co. εξεταστικού εξοπλισμού Huawei, ΕΠΕ, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που εξετάζει την ανάπτυξη εξοπλισμού, το σχέδιο, την κατασκευή, την παραγωγή και το σύστημα στο tegration. Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε συνεχώς την ποιότητα peoduct βασισμένη στην ανάπτυξη επιστήμης και τεχνολογίας. Εισάγουμε ευρέως oversea τη προηγμένη τεχνολογία και τώρα επιτυχώς έχουμε αναπτύξει το autommatic εξοπλισμό δοκιμής. κ.λπ. Το προϊόν μας όχι μόνο ευρέως χρησιμοποιείται στα καταστήματα 4S Guangzhou Hongda, Guangzhou Toyot, Dongfeng Nissan, του Πεκίνου Hyundai, της Σαγκάη GM, Chery, αλλά και της εξαγωγής σε Malysia, Singapaore, Ιταλία, και ούτω καθεξής.

  Η σταθερή επικοινωνία maintainces επιχείρησης και η συνεργασία με διάφορα εσωτερικά instuitions επιστημονικής έρευνας για να εξασφαλίσει επέκταση κλίμακας, και οι βελτιωμένες ικανότητες στο σχέδιο και την κατασκευή, η συντήρηση και διόρθωση, και μεταρρύθμιση εφαρμοσμένης μηχανικής. Οι υπάλληλοί μας ακολουθούν την πολιτική «της επιχείρησης, πρακτική. Το Ringorous, αλληλεγγύη» και εξερευνά restelessly καινοτομεί για να προσφέρει το υψηλό ποιοτικό προϊόν κόστος-απόδοσης και να καταναλώσει μετά από την υπηρεσία, που εστιάζει στην τεχνολογία και την ποιότητα και το Θεό deemine.

Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τοποθετημένη στην περιοχή Baiyun, η πόλη Guangzhou, η επιχείρησή μας ήταν το 2010 τα έτη, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας specializedd στην ανάπτυξη και την κατασκευή του εξοπλισμού γκαράζ.

Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HUAWEI

Αριθμός Υπαλλήλων : 1~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Huawei Automobile Testing Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις